Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Gratis verzending vanaf €50 in België en €75 in Nederland

Panier

Votre panier est vide

Continuer vos achats

Homeparty

Wist je dat je bij Noaly niet enkel online kan shoppen maar er ook een heel leuk shopfeestje van kan maken met je vriendinnen?

Vanaf nu kan je een homeparty organiseren met de leukste kleding van Noaly! 

Huh? Home-watte? 

Een homeparty is een gezellig avondje of namiddagje met vriendinnen waar een verkoper naar je thuis komt met een aanbod aan producten, die je dan samen kan bekijken, voelen, ruiken en direct kan meenemen naar huis.

Hoe werkt het?

Je nodigt minimum 5 vriendinnen uit, zorgt voor een drankje en eventueel een knabbel, en wij doen de rest! Ik kom naar je toe met een greep uit de collectie. Vooraf vul je als gastvrouw een klein vragenlijstje in zodat ik weet hoeveel jongens en hoeveel meisjes er zijn, welke leeftijd en maten gewenst zijn, of jullie op zoek zijn naar kraamkadootjes,... 

Zo kan ik een persoonlijk aanbod meebrengen dat op maat is van jullie groepje! 

Ik breng alle spullen mee, alsook de kledingrekjes en hangers. Jij moet enkel een tafel of oppervlak voorzien waar dingen uitgestald kunnen worden. 

De homeparty duurt ongeveer 2 uurtjes. Hierin krijg je een korte uitleg over de merken, materialen en de collecties. Jullie mogen daarna rondkijken en voelen, en natuurlijk ook vragen stellen. Het is sowieso een heel gezellig moment onder vriendinnen! 

Tijdens een homeparty krijgt iedereen aanwezig een korting van 5% op hun hele bestelling. De gastvrouw krijgt een kadobon ter waarde van 10% van het verkochte bedrag. Alleen maar voordelen toch? :) 

Jullie kunnen direct ter plaatse afrekenen via Payconic of cash, en alles spullen gewoon mee naar huis nemen. Moest iets er niet bij zijn dat je op de site hebt gezien, kan dit ook altijd besteld worden.

 

Heb je na het lezen van deze post ook zin gekregen om dit eens te organiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@noaly.be of op instagram of messenger! Dan kunnen we meteen iets afspreken! :D 

Hopelijk tot snel! 

Liefs, Laurien 

Comments (0)

Laisser un commentaire